№ 32 – ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ И ВЯРАТА В БОГ – КАК СЕ ОТРАЗЯВАТ ТЕ ВЪРХУ СПОРТА , ЩАСТИЕТО И ЗДРАВОСЛОВНИЯ НИ НАЧИН НА ЖИВОТ?

Най-важното нещо, което можете да направите за себе си, дори безкрайно пъти по-важно от всичко друго, е да ВЯРВАТЕ В БОГ.

Но заглавието на статията е вяра в Бог и позитивно мислене, нали?
Къде отиде позитивното мислене и какво общо има вярата в Бог с него?

Живеем във времена в, които да вярваш в Бог , като, че ли се превърна в някакво табу. Всички се мислят за много умни, всеки разбира от религиите повече от един завършен богослов, всеки разбира от позитивно мислене и от психология, всеки е на ти с хилядите мотивационни книги на пазара, всеки се е захванал с някакъв бизнес.и се кълне, че пълното щастие е точно зад ъгъла….но наравно с всичко това, всички тези хора все някакси не успяват да открият пълното щастие. Колкото повече пари и власт – толкова повече проблеми. Парадоксално, трябва да успеем в живота – да сме с добро физическо здраве, да сме уредени финансово и всичко би трябвало да е ок от там нататък, нали? Да, така изглежда, но парадоксално…не е така. Виждаме епидемия от щастливи-тъжни хора. Тези хора имат всичко – изобилстват от коли, скъпи храни, приятели, екскурзии…какво ли не. Дори може да се каже, че мислят позитивно. Въпреки това, нито един от тях не може да се похвали с това, че е истински щастлив, 24/7.

Това е така, защото повечето от тези хора не познават Бог.

Какво общо има, казвате, познаването на Бог и истинското щастие?

Ами това, че Бог е любов. Бог е щастие.

Как действа точно цялата тази схема?

За нормалния човек, вярата в Бог стига до там, да вярва, че някъде в облаците има някакъв брадат дядо, дето бди над нас и когото задоволяваме като палнем една свещ в църквата, и се прекръстим. За жалост, Бог е принижен точно до това ниво днес. Естествено, за това обвинявам дявола и хората на, които той мъти мислите. Бог е бил достатъчно ясен, показвайки се в своята книга – Библията. Бог е достатъчно ясен в нея и всеки, който я прочете, ще си даде отговор на въпросите , защо света е такъв, какъвто е. Защо има болка и страдание, и така нататък. Истината е, че тези неща ги има, защото хората сме паднали. Хората сами сме решили да съгрешим и да послушаме дявола, вместо да послушаме Бог. Мислим си, че от всичкото това знание, което ни е под ръка, ще постигнем нирваната – вечното земно щастие. И дори някои от нас, за момент да го достигат, смъртта идва и им го отнема. Всички си тръгват с празни ръце от тази земя. Смъртта се надсмива на всички наши постижения, а часовника прави историята на глупак.
Това, както казах е, защото сме съгрешили, а наказанието за греха, според Божийте праведни закони, е смърт и вечно отлъчване от него. Отлъчване, което е безкрайно болезнено. Отлъчване, което е вечна мъка и тъга. И физическа, и психическа. Ужасно състояние в едно място, наречено Ад. Тоталната противоположност на това, което Бог е отредил за нас. И милиони хора волно избират ада всеки ден, поради гордост или незнание. И земния ад и за жалост, ада след смъртта, който е безкраен.
Може да ви изглежда като приказка, обаче достатъчно доказателства има за всичко което говоря. Няма да изпадам в дълбока теология, въпреки, че съм способен да го направя, за да обоснова всичко за което говоря. Достатъчно дълги години съм водил споротве в и извън социалните мрежи по въпроса, и съм изживял вярата в Бог лично ,знам за какво говоря.
Въз основа на тази истина, че хората по принцип заслужаваме ад и Бог не е заължен да ни прости, ни става ясно, че ние не заслужаваме дори този временен кеф и радост които имаме тук на земята. Бог не е бил длъжен да ни го даде, но въпреки това Бог ни го е дал – дал ни е ШАНС.
Защото ни обича.
Още един шанс да се обърнем към него и да дойдем при него, волно. А не като роботи. Бог ни е дал още един шанс да го опознае и волно да изберем радостта и рая, вместо земния и този ад след смъртта.
Всичко това – БЕЗПЛАТНО.
Естествено, при Бог греха не може да съществува и греховният човек не може просто така да седи в присъствието на Бог. Той ще изгори, от добрината която Бог излъчва. За този, който мрази Бог – рая ще бъде ад, нали така? Следователно, тъй като всички сме съгрешили, Бог трябваше да излее гневът си някъде, върху нещо безгрешно, за да се плати цената за всички тези трилиони грехове. Някой трябваше да бъде наказан , за нашите грехове. Както знаем , от законите на физиката – енергията никога не изчезва. Тя се преобразува. Точно тук, за нашето спасение, дойде Исус Христос – сина на Бог, третото лице от Светата Тройца, Третото лице на Бог, Бог в плът – който беше убит и жертван на кръста, за нашите грехове, преди около 2000 години. Тъй като хората чрез дела , не можем да се спасим сами. Ничие дело, не е по-велико от жертвата на безгрешния Христос на кръста. Никое друго дело не е по-голямо от това. Тази жертва беше достатъчна да утоли Божия гняв и всеки, който приеме тази жертва на Христос, и повярва в нея вече не е виновен, защото за греховете му е платена цената. Тя е разплатена и получаваме спасението си като подарък. Всеки който повярва в Христос е оправдан.
Каква по-голяма радост от това, да знаем, че въпреки, че сме заслужавали вечен ад, Христос е дошъл и БЕЗПЛАТНО НИ Е ОТЪРВАЛ ОТ НЕГО?

Естествено , радостта не спира тук. Да знаеш, че там има някой, който безусловно те обича, е едно от най-хубавите неща на света. Дори когато целия свят е срещу теб, ако вярваш в Бог и в личността му на обичащ и добър баща – ще вярваш, че той прави точно това – обича те и ти помага. В общи линии, точно до този момент исках да стигна, че хората които не вярват в Бог, не знаят тези неща. Те си мислят, че всичко е тук и сега – всичко е да задоволи нашите плътни и материални потребности. Обаче, хем не познават Бог тук, хем за жалост много от тях няма да го опознаят и в задгробния живот. Тези хора, колкото и да търсят утопията на щастието – никога не я намират. Защото Исус е казал – АЗ СЪМ ПЪТЯ, СПАСЕНИЕТО И ЖИВОТА.
Пътя, спасението и живота.
Тежки думи.
Бог е ЖИВОТ. Без него няма живот. Той си го е казал. Всичко , освен Бог, е някаква прах в очите и без него всичко е безмислено. Точно до какъвто извод стигат всички, които не вярват в него. Стават или нихилисти, или мразят всичко до дупка, и не могат да се отърват от тъга и депресии, без значение колко и какво имат.
Много от тях дори си слагат край на живота. Това не е случайно – това е защото им липсва Бог, защото не знаят за него. Те си мислят, че Бог е това, за което писах по-горе. Една митология и едно палене на свещ в църквата, и това е.
А Бог, както виждаме, е нещо безкрайно повече от това – той е живот и тук , и в задгробния живот. Той е истинската причина да се събуждаме сутрин. Дори тези които не вярват в него, той пак ги обича. Но те не могат да го усетят, защото не го познават. За тях, това да обичат Бог е лъжа. Дяволът тотално им е обърнал умовете на обратно. За щастие, много от тях се откъсват от тази невъзжмона дяволска матрица и стигат до истината , която е Христос. До тази истина , осъзнават , че са стигнали милярди други вярващи и стигнат ли до нея – ВЕЧЕ хората разбират, че до сега са живяли в заблуда. Вече започват да живеят истински. Това е точната контра на безбожния живот, за който говорехме преди малко.
Сега разбирате, какво всъщност е вярата в Бог.
Не е тази, повърхностна несигурна вяра в някой си там. Това е вяра в един жив Бог, чиято вяра, смяна тотално ценностната ни система и цялата ни философия и психология. Не напразно хората, които повярват в Бог, сменят тотално личността си към добро и се оправят с иначе неразрешими за тях проблеми. Няма как искренно да вярваш в Бог и да не станеш благодарен за добротата, която блика от него. С негова помощ нашата цяла психология се променя. Тъй като вярващите осъзнават, че не всичко е за тук и сега, те започват да действат с малко повече акъл. Много от тях оставят завинаги наркотиците, алкохола, нездравословните масови сексуални връзки, омразата към абсолютно всичко живо и т.н., които преди това за тях са били единствения отговор на депресирания им живот. През цялото време, те са търсили Бог, но са го откривали на различни места.
👉Но сега, когато го открият наистина, осъзнават колко са грешали през цялото това време. Това, е истинското щастие и истинската позитивна мисъл , приятели.
👉 Да откриете Бог. Да повярвате в Исус Христос и неговата жертва на кръста, за вашите грехове. Ако наистина направите това ви УВЕРЯВАМ , че целия ви живот ще се промени. Колкото и да ви разтягам теологични въпроси и причини, защо да сте го направили, ще ви кажа, че просто ако повярвате – знанието за всичко ще си дойде само. Ако тръгнете да ровите – ще намерите отговорите, както аз ги открих. Но ще ви отнеме ужасно много време. Има достатъчно доказателства, да. Но повярвайки сега и не губейки време – ще спечелите много. Уверявам ви, че въпросите ще ви се разгръщат пред очите един по един, като на игра. Това е мистиката на вярата. Ще осъзнаете, на къде сте се били опътили преди и накъде сте се опътили сега и НИКОГА повече проблемите в живота ви няма да изглеждат толкова големи. Защото, депресиите и тъгата са точно поради това – хората са прекалено вдлъбени в тук и сега. И когато нещо не се получи (а то много често не се получава) – те загубват всякакво чувство на щастие и радост. Защото, хората са създали един собствен бог – бога на парите, мамона. Бога на материалното. Идолизирането на предмети. За хората е по-важно да си живеят перфектно щастливо (което никой не го постива, всъщност) – тук на земята, за някакви си 50-100 години и жертват истинското щастие , което е БОГ , в замяна на всичко това. Факта, че дявола допълнително им мъти главите и ги отдалечава от Бог, прави нещата още по-лоши. И факта, че след смъртта си, осъзнават, че е прекалено късно, защото още не са очистени от греховете си и осъзнават, че никога повече няма да получат този шанс за спасение.
Осъзнават, че са проиграли животите си буквално за нищо.

На всичко отгоре, дори не са постигнали това вечно щастие, тук, в този проклет свят.

Страшно нали?

НО, вярващите в Бог получават всички тези хубави неща за, които говорим стократно – те получават и щастие тук, и вечно щастие в задгробния живот, при това напълно безплатно. Бог не изисква пари за нищо – съвсем друга е практиката, на масовото търсене на пари днешно време от църквите , за всичко от кръщене, до погребение. Това са човешки прищявки и фалове. Бог дава всичко безплатно.

Всичко е въпрос на това, дали ви е изяснена тази тотална истина за живота. Всичко е въпрос на това, дали ще повярвате в това, че Исус е Бог. Ако повярвате в това, значи ще трябва и да повярвате в другите подробности за Бог – защото няма как да вярвате на половина – не може да ядем на масата на демоните, и на масата на Бог в един и същ момент. Човек не може да има двама господаря – единия ще заобича повече. Следователно, трябва да направим своя избор.
Или, или.
Ако изберем да се откажем – губим всякакъв шанс за земно и за задгробно щастие. Ако изберем да повярваме – всичко, както описах по-горе ще ни стане ясно, цялата ни философска и психологическа система ще се измени – и ще стигнем до същинската истина, от която няма връщане назад!
Помислете за облога на Паскал – какво имате да губите?
Пробвайте! Можете само да спечелите. Стига с тези раждясали мисли. Стига сте се чудили какво ще кажат другите около вас – мнението на хората няма абсолютно никакво значение. Само Бог може да съди, и има финалната дума. Така, че надмогнете себе си, помолете Бог да ви се открие – и ДЕЙСТВАЙТЕ.

Ако сте чели до тук – без значение какъв/каква сте – значи сте търсили ключа към излизането от тази матрица цял живот. Продължавайте да търсите и ще откриете това, което търсите.
За вярващия човек, няма хронична, дълбока тъга. Защото той знае, Кой е зад него. Той също така знае, че Този който е зад него, го пази. Всичко действа за добро в живота му. За него няма невъзможни неща. Дори най-лошите неща, на пръв поглед, на втори поглед човека осъзнава, че действат за негово добро.

ТОЧНО поради всичките тези причини, истински щастливите и истински вярващите хора са ЕДИНСТВЕНО Християните – вярващите в Господ Исус Христос.
Това е единствения начин, да получите менталната нагласа , от която винаги ще сте щастливи и никога няма да тъжите. Защото винаги ще има Бог , който ще избърше сълзите ви и който ще ви приеме в ръцете си. Бог, който никога не напуска, докато всички други – приятели, близки, роднини и т.н. ни напускат – или сега, или чрез смъртта. С Бога, човек никога не е сам, човек винаги е обнадежден. Човек никога не е тъжен , за човек винаги има надежда. Само има едно условие – да вярва. Всички други религии и вярвания, кажи речи – са масово центрирани в ТУК И СЕГА. Тук , да имаме абсолютно всичко. Тук еди какво си, тук това, тук онова. Тук, тук, тук. Само Християнството ни учи, че почти винаги, отговора за нещата е парадоксален – правим контрата, на това което сме мислили да направим, и нещата се получават! Това учение не е от земята, точно заради това е толкова брилянтно. Няма как човешки мозък да го измисли, това го различава от всички други вярвания и религии. А тези , които го приравняват с тях – кратко, просто и ясно – не са запознати с него в истинската му дълбочина. Това е. Може да са запознати доста добре с него – но не напълно. Най-малкото не са си правили труда да поразровят Библията от начало до край – изчели са всички други книги на планетата, някои даже по няколко пъти – НО НЕ И БИБЛИЯТА. Запитайте се защо е така , защо се случва този странен феномен и съм сигурен че ще стигнете до точните изводи. Този отговор го оставям на вас. 
Също така, там където свършва медицината – започва Бог. Милиони са случайте на смъртно болни хора от неизлечими болести, да бъдат изцелявани чрез молитва от Бог – виждал съм го с очите си и Бог ме е изцелявал безкрайно много пъти.
Потърсете Божествени изцеления в интернет – Youtube е пълен с подобни клипчета. Има достатъчно доказателства за съществуването на Бог и за мен човек трябва наистина да е обладан от гордост, за да не може да види този прост факт и да преглътне егото си и да покани Бог в сърцето си.

Малко в множко ли ви идва? На пръв поглед, може би. Ще кажете , къде са доказателствата , че всичко това е така? От къде мога да бъда сигурен, че точно този Бог е истинския Бог?
Ще ви кажа – истинското доказателство съм АЗ. Който търси – намира. И аз бях скептик като вас –при това един от най-големите. Вярвайте ми – няма човек, дето да се наслаждава на живота повече от мене. В почти всичките му форми. НО си казах – ще се захвана да потърся Бог. Трябва да е там, някъде, сред всичките тези религии. Имаме цел тук на земята. Цел различна, от доверяване на разни животински инстинкти и недисциплинирани нужди. Счупих се да проучвам този мрачен греховен свят, открих, че на върха на него, стоят едни доста недобронамерени хора. Наричани са с много различни имена, но с две думи – те са противниците на Бог. Те са всичко наопаки на Бог – за това и света, който е диктуван от тях е наопаки и неможем да прогледнем през тази матрица, съставена от тях – слугите на дявола. Ако имате нужната мотивация, ви ГАРАНТИРАМ, че ако се захванете да проучите въпроса, ще стигнете до истината. ГАРАНТИРАМ ВИ, че ако прочетете Библията – думата на Бог, писана преди 4000-5000 години,очите ще ви се отворят. Колко от вас имат Библията вкъщи – най-важната и известна книга на всички времена, но като че ли никога не стигате до нея и никоган е я отваряте? Губите си времето с всевъзможни глупости, гледане на милиони сериали, слушане на музика, гледане на филми, друсане, пиене, партита, и безцелно мотаене с приятелите си, вместо да се замислите за истински важните неща – като Бог и ВЕЧНИЯТ ЖИВОТ, за които има пределно много доказателства? Къде отивате вие самите? Какво правите на тази топка пръст, наречена земя, летящи в безкрайния космос? Замислете се върху Библията – върху чиято книга, е сътворена цялата човешка история. Определено има нещо гнило в цялата тази работа, щом тази книга всеки я има вкъщи, но всеки я отбягва. Дявола прави всичко възможно , за това да се случва и не е случаен факта, че има толкова безбожни хора на този свят в днешно време. Освен това, ходим на какви ли не места – но никога не ходим в църквата – в истинската болница за души. Както съм казал – за мен няма значение в коя деноминация сте, стига да вярвате истински в Бог.
Никога не съм взимал абсолютно на сериозно целия цирк разиграван с църковните организации и смятам, че никой не може да повярва в Бог за теб, вместо в теб – нещо което Православието и Католизицма се опитват да прокарат, доста умело. Вярвам , че вярата в Бог е нещо лично и, че можеш да се свържеш с него навсякъде. Той щом е Бог, значи е навсякъде и може да те чуе навсякъде. Следователно – дали ще говориш с поп, с пастор или някой друг – в крайна сметка ще си еднакво близко до Бога, ако искренно вярваш в него. Въпреки това, въпреки, че не съм абсолютно Православен или Католик, а просто вярващ Християнин, последовател на Исус Христос, вярвам, че всяка църква е с цел на земята , и вярвам ,че е по-добре да си Православен или Католик, отколкото да не вярваш въобще. За това, оставете на Бог да ви отведе в правилната църква, при правилния човек да ви обясни всички тези неща, защото те наистина са сложни, и не спирайте да се молите. Молете се цял живот на Бог да ви открива истината за живота, защото вярвайте ми, истините не спират. Винаги се молете за напътствие, и Бог, който винаги е там, ще ви отговори.
Да, освен, че ще сте щастливи, от благодарност и от това, че сте осъзнали какво Бог е направил за вас ще сте шастливи до живот и в задгробния живот. На всичко отгоре, винаги ще сте с едни гърди напред, защото ще имате тайното знание за действието на вселенските механични лостове ще знаете на какви закони се държи този свят и, че Бог винаги е зад вас. Живота ви ще стане една игра, която ще играете с кеф. Като победители, защото ще сте точно такива.
Християнин съм цял живот и все още раста във вярата. Това са малко от нещата, които мога да ви разкажа за Бог, но смятам че са основните. Дано написаното да дръпна струна някъде във вас и да осъзнаете, че говоря истината. Както виждате, вярата в Бог ви задължава, да вярвате и в другите му качества, че е добър, че е винаги до вас, което ще ви донесе УНИКАЛНА сигурност и тотално ще трансформира животите ви. Пробвайте. Наричам го Християнска психология. И работи така, както нищо друго. Поради простата причина, че е от Бог.
Как да сумирам всичко това? Представете си, че не сте спали 3 дни и трябва да карате цялото си семейство по дълъг път. Сядате зад волана, но сте супер стресирани и напрегнати постоянно, за да не заспите. Не би ли било безкрай пъти по-лесно и по-яко, ако имаше някой друг да държи волата ви, и да ви замести?
Е в живота има. Вие сте шофьора, а колата е живота ви. Стига сте се напрегали и стресирали толкова много. Стига сте се убивали от умора. Дайте малко волана на Бог. Дайте на Бог да подържи волана и заживейте най-сетне спокойния, удовлетворен, щастлив живот за който винаги сте мечтали.

Как да дадем волана на Бог?

Като направите най-важното нещо в живота си повярвайте,че той е изпратил сина си Исус Христос , който умря на кръста за нашите грехове. Който повярва в него е спасен от вечния ад и има вечен живот, и не е даден за осъждане. Разберете , че който вярва в него освен, че получава тези неща, получава доживотно водачество по пътя си. Бог винаги е на разположение за него. Това ще докара, огромното щастие в живота и ще ви даде отговор, на всичко което търсите. След това си намерете хубава църква в, която ще ви се обясни всичко това. Прочетете Библията, в която ще намерите отговор на ВСЕКИ ЕДИН ВЪПРОС, който някога сте си задавали.
Преди да направите всичко това, обаче кажете следните думи с мен:

„Господи Исусе Христе, вярвам в теб. Вярвам , че Ти си умрял за мен, за мойте грехове, на кръста. Въпреки, че не те разбирам напълно, ела и ми отвори очите, относно света в който живеем. Дай ми мъдрост, за да прогледна през тази дяволска матрица, която размътва ума ми, и ми помогни да повярвам с цялото си сърце и душа. Спаси ме от вечните мъки на ада. Разкайвам се за всички грехове , които съм извършил срещу теб, срещу мен и срещу другите – осъзнати и неосъзнати, бивши настоящи и бъдещи, волни и неволни, знайни и незнайни, физически и мисловни. Моля те да дойдеш в живота ми днес, и да ми донесеш щастието, което тъй силно търся. Направи чудо в живота ми, защото както е писано в твоето слово, ти не оставяш никои, който те потърси. Всички сме добре дошли при теб. Следователно ме приеми, и се погрижи за мен. Амин“.

Поздравления – ако сте казали тази молитва с вяра – вие вече живеете втория си живот. Вие вече вярвате в Бог, вече сте спасени!Сега, за да не говорим празни приказки, трябва от тук нататък, да се стараем да живеем ДО КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО, Богосъобразен живот и да се разкайваме дори когато извършим някои грях, защото това е лека за душата и телата ни – покаянието, лек, който първоначално изглежда горчив, но в последствие ни поправя. Естествено, с наши усилия нищо не можем да направим, но точно заради това Бог е на среща – помолете му се и той ще ви промени – ще ви помогне по-добре да осъзнаете истинското щастие което ви принадлежи и ще ви помогне да оставите всички нездравословни навици и връзки, които ви убиват. Стига искренно да го поискате. Време е да докажете че наистина заслужавате всичко това – вдигнете си кръста и ходете по Божията пътека.
Това е най-важното нещо, което можете да направите в този живот.
Естествено, ние не сме перфектни. Падежи в нашия Християнски живот винаги ще има и с тези падежи – ще има и тъга, ОБАЧЕ ВРЕМЕННА. Тази временна тъга, няма да успее да надвие щастието, дадено ни от Вечния Бог. За това, вие винаги ще сте щастливи, защото ще можете да я надделявате и да се поправяте.

Не позволявайте на този свят, контролиран от тайни общества, да саботира вярата ви в Бог! Това е най-съкровенната им цел – те да заемат неговото място!
Бъдете истински бойци и им покажете, че няма да стане. Защото сте създадени за нещо по-велико. Не сте създадени, за да станете храна на червей. Всичко си има цел, и това е вашата цел. И колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре ще бъде за вас,и толкова по-скоро ще усетите истинското щастие, за да бъдете в кръга на победителите!

Така се постига щастието. От тук почва позитивното мислене.
Страницата ми е базирана , естествено, на здравословно хранене и здрави тренировки. Но, естествено, дори да ги приложим , без Бог трудно ще усетим тяхното истинско влияние. Ще ни направят щастливи, но никога максимално щастливи, каквито можем да бъдем. За това, трябва да се намеси Бог. Затова го поканете в живота си и не се бавете нито момент повече. След това , естествено, направете всичко възможно да поддържате телесното си, физическо здраве. Както знаете – Господ дава , но в кошара не вкарва. Той ни е дал всичко – дал ни е здравословни храни, дал ни е спорта, дал ни е ВСИЧКО – наш дълг е да ги проучим и да ги приложим, за да бъдем максимално здрави и да получим благословията Му.
Аз, Иван Демиревски, мога да ви помогна с всички тези неща и с менталното ви здраве, и с духовността и вярата ви в Бог, и с физическото ви здраве, чрез здрави тренировки и изготвяне на здравословен хранителен режим.

Както писах в статията си за стреса преди няколко дни – ТОВА Е КОМБИНАЦИЯТА, КОЯТО ЩЕ ТРАНСФОРМИРА ЖИВОТА ВИ ИЗ ОСНОВИ!
ТЕСТВАНО Е И РАБОТИ.

Нямате време за губене. Утре може да е прекалено късно. Повярвайте в Бог, вземете и земния, и задгробния си живот в ръцете си. Вземете менталното/психическото здраве в ръцете си. Вземете физическото здраве в ръцете си.

Всичко ви е на една ръка растояние.

Трябва само да поискате и ще ви се даде. Вярата в Бог, се прехвърля във вяра във всяка една дейност в живота ви като цяло. Ще ви се отрази позитивно върху цялостното ви щастието – ще ви се отрази позитивно на взаймоотношенията в семейството, върху работата ви , дори върху спорта. Ще сте по-смели и по-отракани да действате, когато знаете, че дори да се “провалите“ – такова нещо като провал НЯМА, защото Бог прави дори всяко зло, да действа за добро. Стига да вярвате.

Който иска, ще му се даде. Който търси, ще намери. Който чука, ще му се отвори.

ДО СЛЕДВАЩАТА СТАТИЯ.

Прочетете още…

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *