Биляна Бъчварова

Здравей, мили читателю! Казвам се Биляна Бъчварова и съм професионален гримьор и имидж консултант . Накратко , занимавам се с това да променям по естествен път и в позитивна насока начина , по който клиентът изглежда , като напълно се съобразявам с неговата индивидуалност . Обичам професията си , защото е съчетание от най-любимите ми неща в живота творческият процес и знанието . Използвам ги умело, ,за да нося , както на себе си ,така и на другите , щастие и самоувереност.

Услугите, които предлагам са съобразени с тялото , предпочитанията и нуждите на клиента . Повече за тях можеш да прочетеш в раздел услуги . Винаги съм се интересувала от мода и красота , но не винаги съм им отдавала такова съществено значение , както днес .От личен опит осъзнах , че първото впечатление, което оставяме у другите , трудно може да бъде променено . От стари времена се знае, че хората “по дрехите ги посрещат ” , но малко хора знаят как точно да се възползват от силата на цветовете , грима и кройката на дрехите.

Професионални услуги

Цветови анализ

Професионален грим

Изграждане на гардероб

Имидж консултация

Цветовете имат въздействие върху човешките възприятия , което от своя страна влияе на начина, по който другите ни възприемат. Причината някои цветове да ни правят да изглеждаме привлекателни и здрави , а другитъкмо обратното , се корени в тона на дрехите , който сме избрали да сложим близо до лицето си. Цветовият анализ е система, помагаща ни да разберем най-подходящите цветове за облеклото, аксесоарите, косата и грима , които да подчертаят естествената ни красота, правейки ни по-привлекателни и забележими. От своя страна магията на правилната кройка на дрехите и начина , по който ги съчетаваме , могат да коригират фигурата ни . Можете да прикриете , или да подчертаете каквото пожелаете , стига да знаете тънкостите . Гримът също може да трансформира и моделира всяко лице. А гримът в точните цветове, поставени на точните места , може да прави чудеса. Най-добрият грим е този , който кара хората да забележат естесвената ви красота ,като същевременно прикрива това , което не Ви се иска другите да видят. Ако смятате , че имате нужда от моята помощ и искате да Ви предам знанията си , можете да попълните формуляра и аз ще се свържа с Вас напълно безплатно , в удобно за Вас време , да обсъдим как бих могла да Ви бъда полезна.