трансформация д-р. Димитров

Трансформацията на Денис Ангелов

Мое удоволствие е да ви представя трансформацията на Денис Ангелов, дами  и господа.

Такива резултати можете да постигнете и вие, следвайки режимите и принципите на Body Design! За да постигнете истинска телесна рекомпозиция, трябва да обърнете сериозно внимание и на храненето и на тренировките си. Дори и да тренирате сериозно, ако не се храните правилно – резултатите ще бъдат като на първата снимка. Реалност, с която Денис се запозна от първа ръка. Преяждането не е решението към постигане на една качествена физика, и винаги може да развалим резултатите си ако не внимаваме в кухнята. Ако контролираме храненето наравно с тренировките си , резултатите ще бъдат зашеместяващи, и ще постигнете най-добрата си форма! Денис е бизнесмен и рапър по професия – това е един от хората които дълбоко уважавам. Един от хората, който познава в дълбочина значението на думите болка, хъс и отдаденост. Мога да го поздравя с едно голямо БРАВО, за това че е проявил топките да се захване с най-бруталния спорт, и да се пробва да надвие себе си! Изисква голяма доза характер да обявиш война на собственото си аз – и на ума, и на тялото си.

Денка, ти си виртуоз в тази и в другите сфери в които си се пуснал, братко, и света трябва да види успехите ти и да се мотивира от тях. Дерзай! И никога не спирай да се развиваш – и във фитнеса , и във всичко друго. REAL HUSTLER!

Намерете Денис в Youtube:

Channel: DEAY Official

Nickname: DEAY

Ако и вие искате да сте на мястото на Денис, вами и господа, и да постигнете най-добрата форма на живота си и да заемете мястото си сред всички тези успешни трансформации/истории – СЕГА Е МОМЕНТА. Няма по-правилно място от това, няма по-добър момент от сега. Поръчайте свойте индивидуални хранителни и тренировъчни режими, чрез които лично ще се заема с вашата трансформация и ще ви помогна да постигнете най-добрата форма на живота ви – такава, каквато ви позволява генетиката ви! Свържете се с екипа ни чрез формата за Контакти в сайта ни (бутонът се намира отгоре, в черната лента) и се свържете с нас чрез и-мейл, чрез фейсбук страницата ни Body Design, чрез инстаграм страницата ни coach.ivan.bodydesign , или на тел. 0882 662 603 . След проведената консултация, до 24 часа ще получите своите режими, чрез които ще се отправите на път към вашето желано тяло, чрез което ще трансформирате качеството на живота си изцяло! Изживейте остатъка от живота си като истински шампион/ка. Без значение от твоята възраст, пол и опит  в сферата – всички са добре дошли – мъже, жени, деца, тинейджъри, родители, възрастни. Твоят случай няма значение, защото Body Design може да се справи максимално с всяко предизвикателство. Разгледайте другите успешни истории чрез бутона “Трансформации” по-горе, и разгледайте услугите, които предлагаме, чрез бутона “Услуги”.

Никога не е късно да триумфирате в живота! Достатъчно сте отлагали. Време е за промяна. Време е за победа!

Очаквам ви.

Запиши се за безплатна консултация

0
    0
    Твоята количка
    Количката е празнаКъм магазина